Ağrı Basın

Taşlıçay'da Cumhuriyet Kupası Coşkusu

Taşlıçay

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası'nda kıyasıya mücadele yaşandı.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Cumhuriyet Kupası Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası, büyük coşkuyla tamamlandı. Taşlıçay Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya, 7'si köy okulu olmak üzere toplam 11 ortaokul katıldı. Öğrenciler, Cumhuriyet coşkusunu sahada yaşatarak birincilik için ter döktü. Final müsabakasında Atatürk Ortaokulu, Nurali Turan Ortaokulu'nu 4-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa, madalya ve Taşlıçay renklerinde forma hediye edildi. Etkinlik, genç sporculara büyük motivasyon sağlayarak spor kültürünü ilçede yaygınlaştırma hedefine katkıda bulundu. Taşlıçay Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Akcan, "Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. En uzak köy okullarını bile servislerle turnuvaya getirdik. Sağlık ve güvenlik önlemleri de eksiksiz sağlandı," dedi.

Final karşılaşmasında 300 öğrenci coşkuyla takımlarını destekledi. Ödül töreninde Taşlıçay Kaymakamı Emirhan Arıkan, Belediye Başkanı Mehmet Ali Budak, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Deniz ve diğer protokol üyeleri hazır bulundu. Taşlıçay'da spor faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceği, önümüzdeki dönemde voleybol, hentbol ve basketbol turnuvalarının düzenleneceği açıklandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.