Ağrı Basın

İl Müdürü Ahmet Çelebi’den Ağrı 1970 Spor’a Tatlı Destek

Ağrı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Kolibri Ağrı 1970 Spor’un pazar günü kendi sahasında oynayacağı önemli lig maçı öncesi moral ziyareti gerçekleştirdi.

 İl Müdürü Çelebi’den, Ağrı 1970 Spor’a Baklavalı Motivasyon Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Kolibri Ağrı 1970 Spor’un pazar günü kendi sahasında oynayacağı önemli lig maçı öncesinde takıma moral ziyareti gerçekleştirdi. Son antrenmanı yerinde takip eden Çelebi, sporculara ve teknik ekibe baklava ikram ederek destek verdi.

Maç Öncesi Moral Desteği

Lig 4. Grup’ta Ağrı’yı temsil eden Kolibri Ağrı 1970 Spor, maç hazırlıklarını Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumu'nda sürdürüyor. Antrenmanı izleyen İl Müdürü Ahmet Çelebi, futbolcular ve teknik ekibe moral olması amacıyla baklava ikram etti. Çelebi, antrenman sonrası oyuncularla tokalaşarak takıma olan inancını dile getirdi.

“Ağrı 1970 Spor’un Yanındayız”

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, takımın geçmiş başarılarına vurgu yaparak, “Ağrı 1970 Spor, şehrimiz adına büyük başarılara imza atmış bir kulüptür. İl Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız. Pazar günü Kırıkkale Spor Kulübü ile oynayacağınız maçta galip geleceğinize inanıyoruz. Sezon sonunda şampiyonlukla bizleri ve tüm Ağrı halkını mutlu edeceğinizi umuyoruz,” dedi.

Kulüp Başkanı Yıldırım’dan Teşekkür

Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, İl Müdürü Çelebi’ye nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarete Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ve Yurt İdari İşler Şube Müdürü Gökmen Aslankılıç da eşlik etti.

Kolibri Ağrı 1970 Spor, 15 Eylül Pazar günü saat 15:30’da Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumu'nda Kırıkkale Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.