Ağrı Basın

İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ağrı Kadın Futbol Takımını Ziyaret Etti

Ağrı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı'nı ziyaret ederek sporculara moral verdi.

Ahmet Çelebi, Ağrı Kadın Futbol Takımını Ziyaret Etti

AĞRI – Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’nı ziyaret etti.

İl Müdürü Çelebi, sporculara ve teknik ekibe başarı dileklerinde bulunarak baklava ikramında bulundu.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Şehir Stadyumu'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kadın futbol takımı hakkında bilgi alan İl Müdürü Çelebi, sporcuların azmi ve disiplinli çalışmalarını överek, kadın sporcuların başarılarının gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Çelebi, “Kadın sporcularımızın başarıları bizim için büyük bir onur. Onların spora olan katkıları, toplumda sporun önemini gözler önüne seriyor” dedi.

Kadın futbolunun gelişimine olan inancını dile getiren Çelebi, takımın yeni sezonda başarıyla mücadele etmesini diledi. Kulüp Başkanı Ahmet Yılmaz, İl Müdürü Ahmet Çelebi’ye ziyaretlerinden ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.