Ağrı Basın

Eraslan Ailesinin Acı Günü! Ömer Faruk Eraslan vefat etti

Ağrı

Ağrı'nın tanınmış Eraslan ailesinden 28 yaşındaki Ömer Faruk Eraslan, sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Genç adamın cenazesi yarın Ağrı Şehir Mezarlığı'nda defnedilecek.

28 Yaşındaki Ömer Faruk Eraslan vefat etti!

Ağrı, güne üzücü bir haberle uyandı. Şehrin tanınmış ailelerinden Eraslan ailesinin mensubu, merhum Musa Eraslan'ın torunu olan 28 yaşındaki Ömer Faruk Eraslan, sabah saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Genç kardeşimizin kalp krizi sonucu vefat ettiği düşünülüyor.

Olay, sabah 07:30 sularında annesinin oğlunu kontrol etmek için odasına girmesiyle ortaya çıktı. Annesi Songül Eraslan, Ömer Faruk'un yatağında hareketsiz yattığını fark edince hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen ekipler, genç adamın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ömer Faruk Eraslan'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eraslan, ölümünden önce gece göğüs ağrısı şikayeti ile dinlenmek için odasına çekilmişti. Saat 04:00 sularında annesinden kas gevşetici ilaç isteyen genç adam, ilacı aldıktan sonra tekrar uyumaya gittiği ve kalp krizi hayatını kaybettiği belirtildi.

Otopsinin ardından ailesine teslim edilen Eraslan’ın, yarın (14 Ekim 2024) öğle namazının ardından Ağrı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Ağrı Basın ailesi olarak merhum Ömer Faruk Eraslan’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli Eraslan ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Taziye Yeri: Zeki Aydemir Taziye Evi

İrtibat:
Ahmet Eraslan (Amca): 0539 478 49 79
Ersin Eraslan (Amca): 0533 768 40 25

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.