Ağrı Basın

Dünya Kız Çocukları Gününde Ağrı Kızılay'dan Tatlı Sürpriz

Ağrı

Türk Kızılay Ağrı Şubesi gönüllüleri, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde Gümüşyazı köyündeki kız çocuklarına kuaför deneyimi yaşatarak, keyifli ve unutulmaz bir gün geçirmelerini sağladı.

Kız Çocukları Günü'nde Kızılay'dan Gümüşyazı Köyü'ne Anlamlı Ziyaret

Türk Kızılay Ağrı Şubesi gönüllüleri, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında Gümüşyazı köyündeki kız çocuklarına unutulmaz bir sürpriz hazırladı.

Ağrı Aile Destek Merkezi kuaförleri ile köye giden gönüllüler, daha önce hiç kuaföre gitmemiş kız çocuklarının saçlarını keserek onlara ilk kez bu deneyimi yaşattı. Çocuklar ayrıca gün boyunca çeşitli oyunlar ve etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı.

Hayatında ilk kez kuaför tarafından saçlarının kesildiğini belirten Esmanur Taştan, “Bugün çok eğlendik. Saçlarımızı kestirdik ve oyunlar oynadık. İlk kez kuaföre gitmiş gibiydik, çok mutlu olduk” dedi.

Aile Destek Merkezi Koordinatörü Neslihan Taşdemir Yerlikaya, “Kızılay gönüllüleri olarak her çocuk için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bugün Gümüşyazı köyündeki kız çocukları için kuaför deneyimi yaşattık ve onlarla oyunlar oynadık. Diliyoruz ki, dünya her zaman kız çocukları ve kadınlar için daha güzel bir yer olsun” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.