Ağrı Basın

Diyanet-Sen Ağrı Şubesi’nden Müftü Şafak'a Anlamlı Ziyaret

Ağrı

Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkan Muhammed Bahaddin Yakut ve Yönetimi Kurulu Üyeleri İl Müftüsü Necati Şafak’a Ziyaret

Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkanı Muhammed Bahaddin Yakut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mevlidi Nebi Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak’ı ziyaret etti. Ziyaret, hoş bir sohbet ve hediye takdimi ile son buldu.

Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkanı Muhammed Bahaddin Yakut, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak’ı ziyaret etti. Ziyaret, Mevlidi Nebi Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirildi.

Başkan Yakut, Müftü Şafak’ı tebrik ederek hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Muhammed Bahaddin Yakut ve yönetimine teşekkür etti. Ziyaret esnasında, din görevlilerinin topluma sundukları hizmetlerin önemine vurgu yapıldı.

Diyanet-Sen Ağrı Şubesi heyeti, ziyaretin ardından İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı’yı da makamında ziyaret etti. Burada da sıcak bir sohbet gerçekleştirildi ve hediye takdimi yapıldı.

Her iki ziyaret de samimi bir atmosferde gerçekleşti. Başkan Yakut ve müftülük yetkilileri, din görevlilerinin toplumdaki rolü ve önemi üzerine derinlemesine sohbet etti. Ziyaretler, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.