Ağrı Basın

Alpaslan Ailesinin Acı Günü! Yusuf Alpaslan Hayatını Kaybetti

Ağrı

Ağrılı İş İnsanı Yusuf Alpaslan, uzun süredir tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Ağrı'nın Sevilen İsmi Yusuf Alpaslan Hayatını Kaybetti

Ağrılı İş İnsanı Yusuf Alpaslan, uzun süredir tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cenazesi, yarın Ağrı'da ikindi namazının ardından defnedilecek.

Ağrı'nın sevilen şahsiyetlerinden ve Mikaili Aşireti'nin kanaat önderlerinden biri olan Yusuf Alpaslan, uzun zamandır tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Merhum Hacı Hüseyin Alpaslan ve Ağrı Eski Milletvekili Hasan Fecri Alpaslan’ın torunu olan Yusuf Alpaslan, iş insanı Servet Alpaslan’ın yeğeni ve iş insanı İbrahim Alpaslan’ın kardeşiydi. İki çocuk babası olan Yusuf Alpaslan’ın vefatı, Ağrı’da büyük üzüntüye neden oldu.

Merhumun cenazesi, yarın (14 Ekim) ikindi namazını müteakiben Ağrı Halis Ünsal Camii'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecektir.

Ağrı Basın ( www.agribasin.com ) ailesi olarak, Yusuf Alpaslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Taziye Yeri: Halis Ünsal Camii Taziye Evi, Ağrı

Taziye İrtibat:
Hasan Fecri Alpaslan: 0532 695 04 04
Servet Alpaslan: 0532 711 46 27
İbrahim Alpaslan: 0532 160 05 04

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.