Ağrı Basın

Ağrı Umut Kervanı Gazze yararına kermes açtı

Ağrı

Ağrı Umut Kervanı Derneği tarafından Kağızman Caddesi üzerinde bir işyerinde Gazze yararına kermes kuruldu.

Umut Kervanı tarafından kermes kuruldu
Kağızman Caddesi üzerinde bir işyerinde Ağrı Umut Kervanı Derneği tarafından kurulan kermeste çok sayıda ürün sergileniyor.

İhtiyaç sahipleri yararınakurulan kermes 28 Ekim tarihine kadar açık olacak.

İhtiyaç sahiplerine yönelik sürdürdükleri çalışmaları daha da geliştirmek istediklerini belirten Ağrı Umut Kervanı Derneği Saymanı Deniz Koçuk, açılan kermesin geliri ile çok sayıda aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Kermeste sıcak yemek, giyim, tatlı ve kitap çeşitleri başta olmak üzere çok sayıda ürün sergilediklerini belirten Koçuk sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yılın her ayında tespit ettiğimiz yüzlerce aileye yönelik yardım çalışmalarımız devam ediyor. Malumunuz sadece ilimizdeki ihtiyaç sahipleri değil Filistin'de yaşanan soykırımda mağdur olan ailelere yönelik de büyük bir çalışma yürütmüştük. Bizim çalışmalarımızın kapsamı çok büyük. Hayırseverlerimizin ilettiği yardımları bizlerde ihtiyaç sahiplerine en güvenilir şekilde ulaştırıyoruz. Şimdi açmış olduğumuz kermes vasıtası ile yine yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız inşallah. Açtığımız kermeste sıcak yemek, tatlı çeşitli, giyim, ayakkabı, kitap gibi çok sayıda ürün sergileyeceğiz. Bu konuda halkımızın ilgisini ve desteğini bekliyoruz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.