Ağrı Basın

Ağrı Gençlik Merkezi'nden "Merkezim Her Yerde" Projesi ile Mutluluk Paylaşımı

Ağrı

Ağrı Gençlik Merkezi, "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi, "Merkezim Her Yerde" projesi ile il genelindeki okullarda etkinlikler düzenleyerek öğrencilerle mutluluk paylaşıyor. Proje kapsamında gençlik liderleri ve gönüllü gençler, okulları tek tek ziyaret ederek öğrencilere kültürel, sanatsal ve sportif becerilerini geliştirmeleri için destek oluyor.

Ziyaretlerde düzenlenen yüz boyama etkinlikleri, oyunlar ve hediyelerle öğrencilerle eğlenceli anlar yaşanıyor. Bu sayede üniversiteli gönüllü öğrenciler ile okul öğrencileri arasında güçlü bir bağ kurulması amaçlanıyor.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, çocukların mutluluğunun en büyük ödül olduğunu vurgulayarak, "Gençlik Merkezimize gelemeyen öğrencilere ulaşmak ve onlara keyifli anlar yaşatmak istiyoruz. 'Merkezim Her Yerde' projesi kapsamında köy köy, mahalle mahalle gezerek gençlerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz," dedi.

Öğrenciler de düzenlenen etkinliklerden memnuniyetlerini dile getirerek projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.