Ağrı Basın

Ağrı'da İyilik Derneği'nden Filistin İçin Kermes

Ağrı

Ağrı İyilik Derneği, geliri Filistin halkına gönderilmek üzere düzenlediği kermeste kadınların el emeği ürünlerini satışa sundu.

Ağrı'da İyilik Derneği, Filistin halkına destek sağlamak amacıyla bir kermes düzenledi. Kermeste, derneğin organizasyonu ile kadınların el emeği ürünleri, elbiseler, evlerinde hazırladıkları kek, pasta ve yemekler satışa sunuldu.

Derneğin temsilcisi Hülya Polat, yaptığı açıklamada, kermeste satılan ürünlerden elde edilecek kazancı Filistin'e göndereceklerini belirtti. Polat, "Ağrı İyilik Derneği olarak Aksa Tufanı'nın yıl dönümünde bir karar aldık. Biz kadınlar savaşa gidemeyeceğimiz için kendi el becerilerimizle oradaki kardeşlerimize ekmek, su, yemek dağıtımında maddi destek sağlayabilmek için kermes çalışması başlattık," dedi.

Filistin'e yönelik desteklerini anlatan Polat, "Biz de onlara destek olmak ve safımızı belli etmek amacıyla elimizden geleni yapıyoruz," ifadelerini kullandı. Polat, bu haklı direnişte Filistin halkının yanında olduklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.