Ağrı Basın

Ağrı'da Hanife Atalay Kız Kuran Kursu Açıldı

Ağrı

Hayırsever Atalay ailesinin katkılarıyla metruk bir binadan kuran kursuna dönüştürülen Hanife Atalay Kız Kuran Kursu açıldı.

Ağrı'da, hayırsever Atalay ailesi tarafından anneleri Hanife Atalay adına yaptırılan Hanife Atalay Kız Kuran Kursu'nun açılışı gerçekleştirildi. Metruk halde bulunan bir binanın dönüştürülmesiyle yapımı tamamlanan kursun açılış törenine Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç ve Ağrı Valisi Mustafa Koç katıldı.

Açılış programında konuşan Vali Mustafa Koç, Ağrı halkının her alanda hayırseverlik örneği sergilediğine dikkat çekerek, "Ülkemizde acı bir olay yaşandı ve 5 şehidimizi TUSAŞ'ta hain saldırıda kaybettik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Atalay ailesi, anneleri merhum Hacı Hanife Hanım adına metruk bir binayı yavrularımızın Kuran-ı Kerim eğitimi alabileceği bir yuva haline getirdi. Kendilerine teşekkür ediyor ve Allah'tan hayırlarını kabul etmesini diliyoruz. Ağrılı hemşehrilerimiz, her zaman hayır işlerine duyarlı olmuştur," ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.