Ağrı Basın

Ağrı Belediyesi Direksiyon Eğitim ve Sınav Alanını Yeniledi

Ağrı

Ağrı'da sürücü adaylarının direksiyon eğitim ve sınav alanı, Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras ve Eş Başkan Memet Akkuş’un girişimleri ile yenilenerek hizmete açıldı.

Ağrı Belediyesi’nden Direksiyon Eğitim ve Sınav Alanında Yenileme

Fırat Mahallesi Şeker Fabrikası karşısında bulunan Sürücü adayı eğitim ve sınav alanı güzergâhında asfaltlama ve yenileme çalışması yapıldı.

Doğu Anadolu sürücü kursları Federasyon başkanı Kenan ÇETİN yaptığı açıklamada; bu yapılmış hizmeti yaklaşık 20 yıldır bütün geçmiş Belediye Başkanlarımıza ve diğer kurumlarımıza ilettik, fakat hiç kimse bizimle ilgilenmedi. Eş Başkanlarımız seçimden önce bu sözü bizlere verdiler, kısa bir süre içerisinde vermiş olduğunuz sözü yerine getirerek bizleri onurlandırdı. Bütün sürücü kursları camiası adına sizlere teşekkür ediyorum.

Başkan ARAS 'Hizmette Kusur Etmeyeceğiz

Ağrı Belediye Başkanı Hazal ARAS yaptığı açıklamada; bizler göreve başlamadan önce toplumcu belediyecilik adına söz verdik, bütün sorunları içinde yaşadığımız toplumla birlikte belirleyip, çözüm odaklı çalışmak için bir sözümüz vardı.

Bu ve buna benzer çalışmalarımızı sorunun bir parçası olanlarla birlikte çözülme kavuşturmak için çalışıyoruz. Yaptığımız bu hizmeti sizin camianıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, aynı zamanda bu çalışmalarda emeği geçen bütün birimlerimize teşekkür ederim dedi.

Eş Başkan Mehmet AKKUŞ ise açıklamasında; sürücü kurslarının ve adaylarımızın mağduriyetin gidermek için bütün birimlerimizle hızlı bir çalışma yürüttük, Biz yurttaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz, artık sürücü adaylarımızın çalışma alanları daha kolay olacak tüm Ağrı halkına hayırlı olsun" İfadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.